Brytiago x Farruko x Lary Over – Abuso

Brytiago x Farruko x Lary Over – Abuso

November 1, 2019 100 By Kailee Schamberger


[Muziek] [Muziek] soldaat doss je heen ons hulp in huis oplossing kwam ik in de romp en jammer dat je keer burkina faso boeken kijk eens zullen komen ik beschimpen was een jas konden we ons en dan de hotel en dat je kon ik heb aan taal lk kon zingen lied het is een leeuw cello aan welk proces om weer moslim morse die lekker zit ikea als alle blokkages doen de toon het je tablet in de realiteit als ondernemer konden zijn alle boot’ heet [Muziek] omnia wonen nr ja wat nou allemaal [Muziek] kom ik om mijn lijnen anna dubbel en mijn kanaal en toestellen kennen helemaal nou maar als jullie me kennen zoveel willen groeien als er onder de magische kikkers uit oké ja triple hd hoi tom swift onder gender [Muziek] met emma meemaken hoe je lichaam eruit als een stel ruben voor mij easy way kom mee longa naar die nog we windows op te roepen balkon [Muziek] [Muziek] wie is in londen voor een dutje helemaal op een machine signalen van de toon het je kunnen comprimeren van jonge kinderen 2 ja maar simpel zo want alles is een enorme verliezen is iemand jonge jonge ons ook onder leuk als er onder losse pols en hier is het zij willen ikea together condomi condooms zijn allebei doen torentje ten tweede belang ja als beloning niet oplossen [Muziek] oh mijn god nee [Muziek]